Jedlá starých materíJedlá našich starých mám sa pomaly vytrácajú z receptárov dnešných gazdiniek. Zaspomínajte si s nami na to vaše najobľúbenejšie tradičné jedlo, ktoré vám s láskou vždy pripravila vaša babička.Geršňa Suroviny:- Údené mäso- Krúpy (Geršňa)- Zemiaky- Koreňová zelenina- Soľ- Čierne korenie- Bobkový list
Údené mäso poumývame a následne dáme variť spolu s krúpami a bobkovým listom. Keď začnú krúpy mäknúť pridáme do vody koreňovú zeleninu, ktorú sme predtým nakrájali. Mäso vyberieme, nakrájame na malé kúsky a následne vrítime spať do polievky a všetko uvaríme do mäkka. Dochutíme soľou a korením.
Prajeme veľa radosti pri tradičnom varení a budeme radi, ak sa s nami podelíte o ten váš najlepší recept starej mamy.