- 10:00 porciovanie ošípanej, ako správne naporciovať bravčové mäso
- 11:00 druhy mäsa a ich vhodné použitie
- 12:00 ukážka výroby klobás
- 14:00 porciovanie ošípanej, ako správne naporciovať bravčové mäso
- 15:00 druhy mäsa a ich vhodné použitie
- 16:00 ukážka výroby jaterníc
- 17:00 Tombola - Čakajú na vás zaujímavé ceny
- Ochutnávka paprikovej slaninky, klobás, jaterníc a pražených oškvarkov
- Variť sa bude zabíjačková kapustnica a guľáš
- Grilované špeciality, domáce oškvarkové pagáče, moravské koláče, štrúdľa a fašiangové šišky
- Zakúpiť si môžete domáce klobásy, jaternice, slaninu, tlačenku, oškvarky a domácu masť